Workshop Feyenoord City

 

Een ultieme inkijk in een spraakmakend project: de bouw van het nieuwe Feyenoord stadion

 

Als je aan de Kuip komt kom je aan de Rotterdammers, de supporters van Feyenoord en aan heel Nederland! Hoe ga je om met zo’n complex krachtenveld en hoe zorg je ervoor dat het motto van de Rotterdammers: “Niet lullen maar poetsen” ook nog overeind blijft? Daar hebben we het graag over samen met jullie!

 

Aankomende donderdag (28 juni 2018) geven wij een interactieve workshop tijdens de Landelijke Omgevingsmanagementdag in Den Bosch.  Samen maken we het krachtenveld inzichtelijk en ontdekken we wat participatie nu echt doet. Voorbereiding is niet nodig, een beetje lef en durf om mee te doen wel! Zien we je daar?!

 

#omgevingsmanagementfeyenoordcity

Terug naar nieuwsoverzicht