Dé infranetwerkdag van het noorden

27/09/2018 – Een dag van kennis delen, ervaringen uitwisselen en connecties leggen in de infrawereld.

 

Op donderdagmiddag 27 september 2018 organiseerden wij samen met Bureau Schmidt ‘Dé infranetwerkdag van het noorden’. Een middag waar we met meer dan 100 collega’s, van opdrachtgevers, aannemers en adviesbureau, in gesprek gingen over onderwerpen uit het werkveld. 

 

Aanwezigen op de netwerkdag konden kiezen voor een presentatie van verschillende sprekers. Zo sprak Bert Kramer (omgevingsmanager aannemerscombinatie Herepoort) over de aanpak van de Zuidelijke Ringweg Groningen en Remco Meinen (Goudappel Coffeng) gaf een inkijkje in het verkeersplan in Assen tijdens de TT. De derde spreker was Harm Hoorn (Zonneveld Ingenieurs). Hij vertelde over het bouwproces van aardbevingsbestendige woningen. Kortom, drie interessante onderwerpen uit het vakgebied én actueel in de noordelijke regio.

 

Na de deelsessies volgde een inspirerende presentatie van zeilster en voormalig Olympisch kampioene Marit Bouwmeester. De dag werd afgesloten met een borrel en een moment om met elkaar in gesprek te gaan, hetgeen waar de dag voor was bedoeld: kennis uitwisselen, ervaringen delen en connecties leggen. Want, met samenwerken kom je verder!

 

Terug naar nieuwsoverzicht