wat is clearly

slim samenwerken
beter overzicht
meer zien

Clearly is een online samenwerkingsplatform voor projecten in de leefomgeving. Door een unieke combinatie van processen én informatie op een 2D of 3D kaart, biedt Clearly optimaal inzicht en ondersteuning bij projecten.
“Met Clearly doe je elkaar een belofte: op een slimme manier en met plezier samenwerken binnen projecten.”
see it
Meer zien

Met Clearly werk je samen op een online platform waar alle informatie overzichtelijk wordt gepresenteerd. Zo zie je in één oogopslag de status van je processen aan de linkerkant en zie je aan de rechterkant de actuele projectinformatie op een 2D/3D kaart. Hierdoor heb je een optimaal overzicht van je project.

Met je eigen inloggegevens is Clearly op elk device beschikbaar

Neem contact op
h
get it
Inzicht in de werkprocessen

Clearly maakt elk werkproces inzichtelijk. Zo is transparant wat de actuele status is van een proces binnen een project, wie aan welke taak werkt en wat de bijbehorende informatie is. Ook de relaties tussen verschillende processen maakt Clearly duidelijk. Hierdoor heb je toegang tot alle informatie en écht grip op je project.

do it
Zelf aan de slag

Clearly is simpel in gebruik. Je kunt zelf eenvoudig een project aanmaken, werkprocessen inrichten en mensen uitnodigen om deel te nemen aan een project. Door deze gestructureerde manier van werken kun je snel aan de slag om van jouw project een succes te maken. Start vandaag nog met Clearly en ervaar succes!

demo

meer zien?

clearly

Leer meer over Clearly met deze demo